Op elke Royal Well kas 10 jaar garantie Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50  Bezoekadres met showkas voor persoonlijk overleg & advies

Foliekas Cherry Tomato

Eigenschappen:

Foliekas Cherry Tomato
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Soort: Foliekas
Type: Cherry Tomato
Specificaties :
Lengte x breedte x hoogte 60 x 60 x 70 cm
Materiaal PE UV bestendige gewapende folie
Omschrijving :

De Cherry Tomato is de kleinste foliekas binnen het assortiment foliekassen. Dit model is bij uitstek geschikt voor plaatsing op het terras, balkon of patio. Deze kas bestaat uit een bovenzijde en onderzijde, waarbij het frame als basis dient. Het frame bestaat uit stalen groen gecoate buizen Ø 16 mm die met behulp van kunststof koppelstukken aan elkaar worden bevestigd.


De onderzijde van de Cherry Tomato bestaat uit grondzak, geschikt voor 100 liter grond, waarin het frame wordt geplaatst. Aan de bovenzijde wordt het frame overspannen met een frisgroene UV-bestendige en gewapende folie (PE 135 gr/m2) dat diffuus groeilicht doorlaat. Bevestiging van de foliehoes aan de grondzak gebeurt door middel van klittenbandverbindingen.


Foliehoes

De foliehoes is voorzien van 1 oprolbare ritsopening, voorzien van een clipsluiting. De foliehoes biedt jonge gewassen extra bescherming tegen wind, hagel, koude en ongedierte, maar kan eventueel worden weggelaten wanneer gewassen groter worden.

Foliekas Cherry Tomato

Levertijd :

Kweekkas showroom en service

Servicepunt
Apeldoornseweg 93
6731 SB Otterlo
0318-590507

Showroom
Stetweg 43a
1901 JD Castricum
0318-590507
Alleen op afspraak

Laatst bekeken producten

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl
Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30-12.00 uur

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Tuinkaswebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.