Op elke Royal Well kas 10 jaar garantie Gratis bezorging in Nederland vanaf € 50  Bezoekadres met showkas voor persoonlijk overleg & advies

Foliekas Apple Mint

Eigenschappen:

Foliekas Apple Mint
Beweeg uw muis over de afbeelding voor details
Gegevens :
Soort: Foliekas
Type: Apple Mint
Specificaties :
Diepte x breedte x hoogte 69 x 49 x 126 cm
Materiaal PE UV bestendige gewapende folie
Omschrijving :

Deze frisgroene patio-foliekas biedt de kweker veel kweekgemak tegen een voordelige prijs. De Apple Mint is geschikt voor het kweken dicht bij huis, of balkon, terras of gewoon in de tuin. In deze patiokas zijn uw gewassen beter beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Het frame bestaat uit groen gecoate stalen buizen met een diameter (Ø) van 16mm. De verschillende buizen worden aan elkaar gekoppeld met behulp van kunststof koppelstukken in een grijze kleur. Wanneer het frame is gemonteerd wordt de foliehoes aangebracht.


Incl. 3 stalen kweekschappen

Het gewapende PE folie is UV-bestendig en heeft een frisgroene kleur. De folie laat een diffuus groeilicht door. Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze patiokas worden er 3 stalen kweekschappen standaard meegeleverd. De Apple Mint is voorzien van een grote rolbare ritsopening voor optimaal gebruiksgemak.

Foliekas Apple Mint

Levertijd :

Kweekkas showroom en service

Servicepunt
Apeldoornseweg 93
6731 SB Otterlo
0318-590507

Showroom
Stetweg 43a
1901 JD Castricum
0318-590507
Alleen op afspraak

Laatst bekeken producten

Persoonlijk advies

Bel: 0318-590507 of mail naar klantenservice@tegapo.nl
Maandag tot vrijdag 08.00-17.00 uur, Zaterdag 08.30-12.00 uur

Gebruik maken van deze website betekent dat u de Algemene Voorwaarden accepteert. Om Tuinkaswebwinkel.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.